close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
54860_-_254

Документален разказ за Деби Рейнълдс и дъщеря й Кари Фишър само по НВО и в HBO GO

Лентата е поглед отвътре към бурните съдби на две холивудски легенди: 83-годишната Деби Рейнълдс и дъщеря й Кери Фишър, благодарение на богатите лични архиви на сина на Деби Тод.

Филмът „Ярки светлини: в главните роли Кари Фишър и Деби Рейнълдс“ ще бъде излъчен екслкузивно на 13 януари от 19:20 по HBO, а още сутринта на 13 януари ще бъде достъпен и онлайн в HBOGO.

Между Коледа и Нова година изненадващо ни напуснаха една след друга Кари Фишър и майка й Деби Рейнолдс. На 27 декември на 60 годишна възраст почина Кари Фишър - любимата на милиони фенове принцеса Леа от „Междузвездни войни“ - само четири дни, след като получи сърдечен удар по време на полет от Лондон. Майка й Деби Рейнълдс почина на 84 годишна възраст на следвашия ден, в следствие на инсулт.

Филмът е интимен портрет на една ексцентрична холивудска знаменитост – на 83 години гранд дамата Деби Рейнълндс (играла в „Аз пея под дъжда“), която до скоро все още излизаше на сцената в Лас Вегас, облечена в рокля от златисто ламе. Но кариерата й си взима своето и здравето й не е цветущо. Това пък се отразява на дъщеря й Кери Фишър. Начинът, по който тя реагира на трудностите в семейството, е едновременно трогателен и забавен, ясно е, че връзката между майка и дъщеря е много силна.

Благодарение на богатия архив и домашни видео записи на сина на Деби Тод Фишър, ставаме свидетели на сърцераздирателната история на семейството, примесена с тайни от кухнята на Холивуд.

„Ярки светлини: в главните роли Кари Фишър и Деби Рейнълдс“ получи одобрението на критиката на фестивала в Кан, Нюйоркския филмов фестивал и филмовия фестивал в Терюрайд, Колорадо.


Филмът „Ярки светлини: в главните роли Кари Фишър и Деби Рейнълдс“ е дълъг 94 минути, режисьори са Алексис Блум и Фишър Стивънс и ще бъде излъчен екслкузивно на 13 януари от 19:20 по HBO, а още сутринта на 13 януари ще бъде достъпен и онлайн в www.HBOGO.bg . По-голямата част от филма е заснета през 2014 и 2015 година.

06-01-2017