close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
35996_-_254
източник:: HBO

Дъг Елин ще се заеме със сценария на Антураж

След осмия и последен сезон на хитовия сериал на HBO „Антураж“ слуховете за пълнометражен филм започват все повече да се засилват.

Във времето се появяваха периодично спекулации, че „Антураж“ може да се превърне в пълнометражен филм, като никога не се назоваваше точно кой от актьорите или екипа на филма ще биха участвали в проекта, както и каква ще бъде ролята на изпълнителния продуцент на сериала Марк Уолбърк, чийто живот служи за вдъхновение на поредицата.

Най-голямата спекулация около евентуалния проект за филм беше дали изобщо се работи в тази насока и има ли сценарий. Наскоро програмният директор на HBO Майкъл Ломбардо съобщи, че вече се работи по сценария.
Ломбардо допълни: „След като прегледаме готовия сценарий трябва да видим и какви са нагласите на актьорите да участват в подобен проект.“
Тази новина е от една страна обнадеждаваща, защото явно се работи в посока заснемането на филм, но в същото време тази работа е в толкова начален стадий, че трудно може да се каже какво ще се случи със сигурност в бъдеще.
Дъг Елин има задачата да подготви сценария за филма и това кара много хора да се чудят в каква посока ще бъде насочен сюжета на пълнометражен филм – дали ще повтори събитията от всички сезони на „Антураж“, дали ще продължи фабулата от там, където свършва в последния финален сезон или ще тръгне в съвсем нова посока.
17-08-2012 | източник:: Elite Daily