close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
54909_-_254

Запознайте се с убийствените майки от Монтерей на НВО

Не пропускайте мини-сериала на НВО с Никол Кидман, Рийз Уидърспуун, Шейлийн Уудли плюс Александър Скарсард за черешка. Премиера: 20 февруари HBO и HBO GO.

В спокойното крайморско гредче Монтерей в Калифорния нищо не е такова, каквото изглежда... Вманиачени майки, успешни съпрузи, страхотни дечица, красиви къщи: Какви ли лъжи ще бъдат изречени, за да опазят този "съвършен свят" да бъде изобличен?

Базиран на бестселъра на New York Times от Лиан Мориарти, мини-сериалът "Големите малки лъжи" е разрушителна, мрачна комедийна драма, която разказва история за убийство и прегрешения, като развенчава обществения мит зад идеализираната фасада на брака, секса, родителството и приятелствата. a

Вижте звездния актьорски състав в Big Little Lies.

Рийз Уидърспуун е Маделин

Тя е с изразено собствено мнение, страстна, трябва да се съобразяваш с нея. Тя помни всичко и не забравя никого. Най-добрата й приятелка е Селест, а когато срамежливата Джейн пристига в града, тя й става нещо като яката по-голяма сестра.

Никол Кидман е Селест

Богата, красива и със съвършено семейство, Селест сякаш има всичко. Уловката? Личният й живот не е чак толкова страхотен. Няма съмнение, че Никол Кидман ще внесе перфктната пропорция тиха софистицираност в ролята и ще изригне, когато добре поддържаната фасада на Селест започне да се пропуква.

Шейлийн Уудман е Джейн

Джейн е самотна майка на 24 години с мрачна тайна. Тя идва в града със сина си, Зиги, заради по-доброто училище за него. Често я описват като "дребна и прозрачна", както и много обикновена, с тъмната си вързана на опашка коса. Шейлийн Уудли има опит с ролите на комплицирани млади жени от The Fault in Our Stars и White Bird in a Blizzard.

И специалното ни лакомство за вас…

Александър Скарсгард е Пери

Половинката на невероятната Селест е Пери, красив бизнесмен, "който винаги изглежда така безупречно уверен и спокоен . . . като харизматична холивудска звезда в тв шоу." Той показно демонстрира любовта си към съпругата си и двамата им сина, Джош и Макс. Александър Скарсгард, на когото не му липсва осанка на кино звезда, е страхотен като Пери и излъчва точно същия опасен чар, който излъчваше в True Blood.

24-01-2017