close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
54897_-_254

"Морски тюлени: Шести отряд" по НВО и онлайн в www.HBOGO.bg

Новият драматичен военен сериал на HISTORY „Морски тюлени: Шести отряд“ / SIX ще направи своя български телевизионен дебют на 20 януари, петък, от 21:00 по НВО и онлайн в www.HBOGO.bg. Премиера на 1. епизод на "Морски тюлени: Шести отряд" по НВО3 ще бъде на 20 януари, петък, от 23:00, а по НВО2 на 26 януари, четвъртък, от 23:35.

В осем епизода, първи сезон на „Морски тюлени: Шести отряд“ следва историята на „Шести отряд“ - най-елитното подразделение на американските Морски тюлени, които ще трябва да докажат, че са най-добрите.

През 2014-а най-елитният „Шести отряд“ на Морските тюлени получава мисия да ликвидира един от предводителите на талибаните в Афганистан. Задачата на войниците и американското военноморско командване се усложнява, когато става ясно, че сред терористите има американски гражданин, който е решил да предаде родината си и да се посвети на джихада.

Вдъхновен от реални мисии, сериалът автентично пресъздава отвътре света на елитна американска единица за специални операции „Шести отряд“- каква е работата на морските тюлени, какъв е личният им живот, ежедневните борби, които водят, решенията на живот и смърт, които те са принудени да взимат, за да защитят и да служат на родината си.

В главните ролите влизат Уолтън Гогинс (оригиналната НВО продукция „Заместник-директори“; „Омразната осморка“), Бари Слоун („Отмъщението“), Хуан Пабло Раба („Нарко“), Кайл Шмид („Полицай“) и Едуин Ходж („Пожарникарите от Чикаго“). В ролите ще видим още Доминик Адамс („Подли камериерки“), Бриан Дейвис („Снайперисти“), Надин Веласкес („Полет“), Джейлън Мур („Вътрешна сигурност“), Дони Боаз („Великите дебатьори“), Нондумисо Тембе (оригиналната НВО продукция „Истинска кръв“).

Сериалът е създаден и е по сценарий на номинирания за Оскар® сценарист и ветеран от Виетнам Уилям Бройлс („Аполо 13“, „Снайперисти“) и неговият син Дейвид Бройлс, участвал в множество по-скорошни специални операции на американската армия.

Първите два епизода на „Морски тюлени: Шести отряд“ са режисирани от номинираната за Оскар® и ЕМИ® Лесли Линка Глатър („Вътрешна сигурност“, „Рей Донован“).

Морски тюлени: Шести отряд“ / SIX е по НВО на 20 януари, петък, от 21:00 и онлайн още сутринта в www.HBOGO.bg

19-01-2017