close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
54854_-_254

Сериалът на Том Харди ТАБУ с HBO GO премиера на 8 януари

Номинираният за Оскар, Том Харди, играе главната роля в новия сериал на FX Табу, продуциран от Ридли Скот. Изпълнителни продуценти са също Харди, заедно с Ридли Скот и Стивън Найт, който е създателят на драматичната поредица в 8 части.

1814-та. Табу проследява Джеймс Кезиа Дилeйни, един мъж, който е скитал по краищата на света и се е завърнал от там, необратимо променен. Отдавна считан за мъртъв, той се зъвръща у дома в Лондон от Африка, за да наследи това, което е останало от корабната империя на баща му и да създаде нов живот за себе си. Но оставеното от баща му е отровна чаша и с врагове, които дебнат от всеки тъмен ъгъл, Джеймс трябва да стъпва във все по-опасни територии, за да избегне смъртната си присъда. Потънала в заговори, убийства и предателства, тази мрачна семейна мистерия се развива във взривоопасна приказва за любов и измяна.

В Табу участват Том Харди като Джеймс Кезиа Дилейни, Джонатан Прайс (Game of Thrones) като Сър Стюарт Стрейндж, Майкъл Кели (House of Cards) като Димбъртън, Уна Чаплин (Game of Thrones) като Зилфа Гиъри и Дейвид Хаймън като Брейс.

Табу е създаден от Стивън Найт, заедно с Том Харди и Чипс Харди, който също е консултиращ продуцент на сериала. Изпълнителни продуценти са Ридли Скот и Кейт Кроуи за Scott Free, Том Харди и Дийн Бейкър за Hardy Son & Baker и Стивън Найт, заедно с Тимъти Брикнъл. Табу е режисиран от Кристофър Нихолм (еп. 1-4) и Андерс Енгстрьом (еп. 5-8) и събира отново Харди и Найт за трети път след колаборацията по Locke и Peaky Blinders.

Драматичният сериал в 8 части е с онлайн HBO GO премиера на 8 януари в HBO Nordic/HBOEurope/ HBO Espana.

27-12-2016