close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
26884_-_254

Трансформърс 3 - филмът с най-много грешки за 2011 г

Изпълненият с екшън сцени филм "Трансформърс 3" на режисьора Майкъл Бей беше обявен за филмът с най-много грешки за 2011 г.

Наблюдателните кинозрители са забелязали 58 грешки в третия филм от поредицата "Трансформърс" с шест повече от филма "Карибски пирати: В непознати води".

Но това не са единствените филми пълни с гафове за годината – ето още няколко филма, които влезнаха в класацията на сайта MovieMistakes.com: "Х-Мен: Първа Вълна" (30 грешки), "Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2" (20 грешки) и "Супер 8" (17 грешки).
А ето и любимите гафове на създателя на сайта Джон Сандис:
- В първата сцена на "Трансформърс 3" Карли се качва по стълби с бяла шапка на главата, а секунда по-късно шапката изчезва, а тя държи плюшено зайче.
- Брадли Купър по грешка се обръща към актьора Ед Хелмс, който играе ролята на Стю в "Поредният ергенски запой" с истинското му име – Ед в сцената, в която бягат с парите от руснаците.
- В първата част на "Здрач: Зазоряване" Бела се обажда на Розали и за малко се вижда дисплея на телефона, който издава, че апарата е изключен.
28-12-2011