close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
18545_-_254

Филмът Деца шпиони 4 ще бъде с аромат

Четвъртият филм от поредицата 'Деца шпиони' ще има мирис - с помощта на новата технология Аромаскоп.

Филмовите фенове буквално ще могат да помиришат някои сцени от новия филм “Деца шпиони: Краят на света”.

По време на филма на Робърт Родригес зрителите ще имат възможността на осем пъти да усетят и миризма по време на прожекцията.

Говорител на Компанията Уайнстийн, която ще разпространява филма в САЩ каза: “На влизане в киносалона родителите и техните деца ще получават безплатна Аромаскоп карта, на която ще има обозначени с цифри различни миризми. По време на прожекцията на екрана ще се появяват последователно тези цифри и зрителите ще трябва да разтъркат посочения номер на тяхната карта.”

По този начин зрителите ще изпитат едно съвсем ново преживяване и един вид ще изживеят сцената, която гледат. Тази допълнително добавена атракция доставя на публиката по-наситени емоции. Чрез тази симфония от миризми сякаш филмът оживява."

Режисьорът Родригес допълва: "Семействата с деца ще харесат колко интерактивен става филмът с тази добавка. И най-хубавата част е, че няма да се налага да се заплащат допълнително за 4D Аромаскоп. Картите ще бъдат раздавани безплатно на всички зрители, независимо дали ще изберат да гледат филма в 2D или 3D формат."

Във филма участват Джесика Алба, Антонио Бандерас и Джеръми Пивън.

28-06-2011