close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
35602_-_254
източник:: Europress / Getty Images

Шер с мюзикъл за кариерата си

Благодарение на магията на Бродуей, Шер ще успее да върне времето назад да стане отново водеща на вариететна програма и актриса получаваща награда Оскар.

Изпълнителката на хита "I Got You Babe" съобщи в Twitter, че подготвя спектакъл вдъхновен от собствения й живот. Готовият продукт ще включва всички нейни хитове.

"Това е много бавен процес, вече работим твърде дълго по този проект“ сподели певицата в Twitter. Риса Шапиро, говорителката на Шер, съобщи, че все още е рано да се говори за конкретна премиера на шоуто и вероятно има още поне година работа по него.

Въпреки това вече станаха ясни някои детайли. Шер каза, че в шоуто ще има три нени версии: една актриса ще изиграе нейната роля от времето на Сони и Шер, втора ще покаже периода след радялата им, а трета ще разкаже историята й след турнето "Believe" до днешни дни.

Шер дори се пошегува, че може да извади от дрешника си костюмите на Боб Маки и да се появи на сцената. "Аз мога да бъда старата Шер, която е мъдра и съветва младите да не се страхуват от бъдещето.“ Съобщи певицата – отново в социалната мрежа.

30-07-2012 | източник:: The Wrap