close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
55017_-_254

Ексклузивни HBO GO премиери на сериали през април 2017

През април 2017 HBO GO ще предостави на своите потребители ексклузивни премиери на 4 нови сериала: „Измерение 404“, „Клика“, „Съпротива“ и „Бялата принцеса“

Първите три епизода на „Измерение 404“ са на разположение за гледане от потребителите на HBO GO от 5 април тук. Останалите три епизода от сезона ще бъдат достъпни в www.HBOGO.bg след 07:00, в сряда, на 12, 19 и 26 април.

„Измерение 404“ / Dimension 404 е научно-фантастичен сериал, състоящ се от 6 епизода и разкриващ кaкво е чувството да живееш в Мрежата с всичките й странности. Създатели на сериала са Дезмънд Доли и Уил Кампос. В ролите ще видим Леа Мишел, Робърт Бъкли, Джоел МакХейл, Мат Джоунс, Констанс Ву, Даниел Зовато и други.

"404" е кодът за грешка в Интернет, от който взима името си този научно-фантастичен сериал. В световната Мрежа има истории, които не могат да бъдат обяснени със средствата, с които си служи светът извън нея. Сериалът задава множество абсурдни въпроси и се опитва да им отговори. Като например възможно ли е странна анимация да носи в себе си ключа към пътуването във времето. Могат ли енергийните напитки да отключат Апокалипсиса. Може ли месото да има чувства, след като е отделено от тялото, на което е принадлежало? „Измерение 404“ смесва комедия, фантастика и ужаси в един наистина експлозивен и забавно политически некоректен коктейл.

Премиерата на „Клика“ в HBO GO е в 07:00 на 10 април, понеделник, като потребителите на услугата HBO GO ще могат да гледат целият първи сезон тук.

„Клика“ / Clique e драматичен - трилър с 6 епизода в първия си сезон, разказващ за това как приятелство от детинство е подложено на тест в университета. Режисьор на първите три епизода е Робърт МакКилъп. Последните три епизода са под режисурата на Андреа Харкин. В ролите влизат Луис Брийли, Синов Карлсен, Ейслинг Франсиози, Емун Елиът, Рейчърд Хърд-Ууд, Харис Дикинсън и други.

Холи и Джорджия са най-близки приятелки още от детските си години. Сега двете са приети първи курс в университета в Единбург. Холи е по-уравновесена, спокойна и внимателна, докато Джорджия се гмурва с главата надолу в типичните забавления в живота на всеки първокурсник. Двете посещават лекцията на популярния и привлекателен професор по икономика Джуд Макдърмид и обмислят възможността да кандидатстват за стаж при него. Джорджия решава, че пътят към това минава през групата на няколко бляскава и богати студентки, които са близки с Джуд. Холи остава на заден план. Когато обаче и двете момичета се озовават на някои от пищните партита на групата, приятелството им е подложено на тест. Холи усеща, че има нещо гнило зад бляскавата фасада.

Премиерата на 1. епизод на „Съпротива“ в HBO GO e в 07:00 на 14 април, петък, тук. Потребителите на онлайн услугата HBO GO ще могат да гледат премира на нов епизод всеки следващ петък от 07:00.

„Съпротива“ / Guerrilla e минисериал в 6 части, който разказва за животът на двойка политически активисти в Лондон през 70-те на XX век. Режисьори на епизодите са Джон Ридли и Сам Милър. Сценарист и създател на сериала е Джон Ридли. В ролите ще видим Идрис Елба, Деймиън Вергюсън, Унми Мусако, Патрик Гибсън, Фрейда Пинто и други.

Носителят на „Оскар“ Джон Ридли създава този драматичен сериал в 6 части, който е любовна история, развиваща се на фона на един от най-размирните периоди в историята на Великобритания. Връзката на двойка политически активисти и ценностите, които споделят, са подложени на текст, когато те освобождават политически затворник и основават радикална група в Лондон през 70-те. Тяхна мишена е Black Power Desk – секретен разузнавател отряд в рамките на специално звено, посветено на това да потушава всякакви форми на активизъм в полза на чернокожите. Филмът изследва природата на една връзка, когато под натиск и задава въпроса какво би станало, ако тогава „Черното“ движение в Лондон беше използвало насилие?

Премиерата на 1. епизод на „Бялата принцеса“ ще бъде в HBO GO от 07:00 на 17 април, понеделник. Следващите епизоди от сезона ще бъдат достъпни за потребителите на HBO GO всеки следващ понеделник от 07:00

„Бялата принцеса“ / The White Princess е историческа драма в осем епизода, която разказва как бракът между Елизабет и Хенри VII прераства във вражда. Режисьори на епизодите са Джейми Пайн и Алекс Калимниос и по сценарий на Ема Фрост. В ролите ще видим Джоди Комър, Джейкъб Колинс-Леви, Мишел Феърли, Еси Дейвис, Винсънт Ригън, Марк Антъни Геймс и други.


Сериалът е адаптация по романа на Филипа Грегъри със същото име, „Бялата принцеса“ е история за власт, семейни отношения, любов и предателство. Това е един от най-размирните периоди в британската история от гледна точка на ролята на жените. Бурният брак между Елизабет от Йорк (Джоди Комър) и Хенри VII (Джейкъб Колинс-Леви) бележи края на Войната на розите. Истинската битка за трона обаче далеч не е приключила.

Премиерите на „Измерение 404“, „Клика“, „Съпротива“ и „Бялата принцеса“ са само в www.HBOGO.bg през април 2017.

08-04-2017