close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
54356_-_254

Cinemax и Cinemax 2 се променят от 1 септември

Уикендът на отворен сигнал на 10 и 11 септември ще включи премиерата на новия сериал „Куори“ | Quarry от създателя на „Банши, Пенсилвания“

От 1 септември програмните схеми на Cinemax и Cinemax 2 вече ще бъдат напълно различни. Двата канала заедно ще показват широка селекция от жанрове за кинолюбителите – от хитови филми с известни актьори до награждавани и признати от критиката по целия свят заглавия.

Всеки от каналите ще има своя програмна линия, като и двата канала ще продължат да излъчват 24 часа в денонощиято, без прекъсвания за реклами. Мейнстрийм заглавия от широка гама жанрове ще съставят програмата на Cinemax, докато независими и арт заглавия и съвременни класики ще бъдат излъчвани по Cinemax 2. И двата канала ще имат нови лога.

Cinemax – като канал за масово забавление – ще предлага американски и международни филми от всички жанрове – драма, комедия, екшън, приключенски, криминални, фентъзи, хорър. Оригиналните продукции на Cinemax също ще имат своето място по тук.
Големите премиери за седмицата вече ще са в неделя вечер, докато съботата ще е за сериали. Петъците ще са посветени на култови и хорър филми, а сряда - на драми и трилъри.

Cinemax 2 - като арт канал - ще показва разнообразие от инди заглавия от европейски и международни студия, както и култови филми и съвременни класики. Тук зрителите ще могат да намерят награждавани заглавия, фестивални любимци и високо-оценени от критиката филми от цял свят. Особено място ще имат заредените с емоция докосващи човешки истории.
Cinemax 2 ще има различен акцент всеки ден. Най-голямата премиера за седмицата ще е в събота. Неделите ще са посветени на кино от цял свят. Понеделниците ще са отделени за култови филми и съвременни класики. В четвъртъците ще се предлагат отличени сериали.

Зрителите ще могат да се запознаят с обновените Cinemax и Cinemax 2 в уикенд на отворен сигнал на двата канала на 10 и 11 септември.

Премиерата на новия Cinemax сериал, „Куори“, базиран на бестселъра на Макс Алън Колинс, е на 10 септември, събота. В главната роля е Логан Маршал-Грийн (Spider-Man: Homecoming, Prometheus) като Мак Конуей, aka Куори, който се опитва да се адаптира обратно към обществото, след като се завръща от войната във Виетнам. Междувременно е привлечен от подземна мрежа за поръчкови убийства. Изпълнителен продуцент е носителят на Emmy® Greg Yaitanes (от отличения с Emmy® “Банши, Пенсилвания” на Cinemax; и “Д-р Хаус”), който и режисира всички епизоди. В същия ден Cinemax ще представи Ashby с Мики Рурк и вечният любимец „Шоколад“ с Джони Деп. Голямата премиера за седмицата – на 11 септември - е Partisan – психологически трилър с впечатляващо изпълнение на Венсан Касел.

Артхаус каналът Cinemax 2 ще представи 45 Years, носител на European Film Award и номиниран за „Златен глобус“, както и исладската комедия „Планината на девствеността“ с награда от Tribeca Film Festival на 10 септември, а на 11-ти : швейцарският „Война“ и естонският „Мандарини“.

Пълната програма на обновените Cinemax канали може да се види на:
/schedule/vertical_view/09/10 | /schedule/vertical_view/09/11


31-08-2016