close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
54776_-_254
източник:: HBO

HBO обяви премиерните дати за "Момичета", "Шоуто на Джон Оливър“ и "Сблъсъци"

HBO обяви, че 13 февруари 2017 г. ще е премиерната дата на шестия и последен сезон на комедийната драма „Момичета“ и на четвъртия сезон на „Шоуто на Джон Оливър“. Новата комедийна поредица на Пийт Холмс „Сблъсъци“ ще е с премиера седмица по-късно - на 20 февруари 2017.

Последното за 2016-та издание на "Шоуто на Джон Оливър" е отворенo на НВО GO и на You Tube с превод на български език.

Всички епизоди дотук са налични онлайн на www.HBOGO.bg по всяко време.

„Шоуто на Джон Оливър“ - носител на 4 на награди ЕМИ® - е сатирично шоу, ориентирано към седмичните новини. Записва се в Ню Йорк часове преди излъчването си и хвърля сатиричен поглед към събитията от седмицата, като показва гледна точка на Джон Оливър за социалните, политически и екзистенциални проблеми на Америка и света. Четвъртият сезон на „Шоуто на Джон Оливър“ се завръща на 13 февруари 2017 г. само по НВО и онлайн на www.hbogo.bg. Изпълнителни продуценти на „Шоуто на Джон Оливър“ са Тим Карвел, Лиз Стантън, Джон Тъдей и Джеймс Тейлър.

„Момичета“ , носител на няколко награди ЕМИ® и Златен глобус®, хвърля насмешлив поглед към преживяванията, унижения и малките триумфи на група 20-тина годишни момичета в Ню Йорк. Звездата Лена Дънам, която е сценарист и изпълнителен продуцент на комедийната НВО продукция и влиза в ролята на Хана, заедно с Алисън Уилямс като Марни, Джемима Кърк като Джеса, Зошя Мамет като Шошана, Алекс Карповски като Рей и Адам Драйвър (Star Wars: The Force Awakens) като Адам се завръщат на 13 февруари 2017 г. само по НВО и онлайн на www.hbogo.bg. Към тях в последния 6. Изпълнителни продуценти са Джъд Апатоу, Джени Конър, Илейн С. Ландърс, Мъри Милър и Брус Ерик Каплан.

Първият епизод на новият комедиен сериал „Сблъсъци“ ще бъде излъчен премиерно на 20 февруари 2017 г. „Сблъсъци“ е създаден от Пийт Холмс , който влиза в ролята на нюйоркски комик, който открива, че съпругата му е изневерила, което го кара да направи преоценка на живота си. Арти Ланг, Лорън Лапкъс и Ти Джей Милър също са звезда в поредицата. Изпълнителни продуценти са Джъд Апатоу и Пийт Холмс.

24-11-2016 | източник:: Deadline Hollywood