close
Премиера
Последен шанс
Режисьор::
С участието на:
Аудио файл:
Субтитри:
Към филма Към сериала Към епизода Гледай сега в HBO GO
Често задавани въпроси

Какво е HBO?

HBO – Home Box Office - е американски платен телевизионен канал с над 40 години история. Той е на българския пазар от 2002 г. чрез централата си за НВО Европа и е част от конгломерат от 15 държави в региона. 
 
Кой притежава телевизионните канали на HBO?
HBO Европа е собственост на Home Box Office Inc.
 
С какво е различна програмата на HBO?
HBO излъчва големите кино хитове – носители на многобройни награди – на малкия екран. Филмите са със субтитри на български език. Така можете да видите у дома това, което сте пропуснали на големия екран по всяко време на денонощието. Програмата на HBO е  24 –часова. 
 
HBO излъчва своя оригинална продукция – част от нея са световно известни сериали като „Сексът и градът”, „Семейство Сопрано”, „Истинска кръв”, „Истински детектив”, „Престъпна империя", Game of Thrones и др, както и концерти на прочути изпълнители и специални събития от областта на киното и телевизията, които можете да видите директно и на запис.
 
Филмите по НВО не се прекъсват от реклами. 
 
Как мога да се абонирам за HBO?
Свържете се с най-близкия до вас оператор, който предлага програмите на HBO (HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax и Cinemax 2) и онлайн услугата за видео по поръчка, HBO GO, за да получавате у дома най-доброто от продукцията на Холивуд.